Fødselsterapi – Enatal Metoden

Støtte, nærvær og udvikling – under graviditet, fødsel og barsel

Enatal Metodens udgangspunkt er, at graviditet, fødsel og barsel er en sammenhængende proces. Det at have tæt kontakt til en person som følger familien igennem hele denne livsbegivenhed, kan være med til give det nye liv en god og tryg start.

Enatal står for ENERGI og NATAL, som betyder fødsel.

Metoden er udviklet med inspiration fra min træning hos Stephano Sabetti i Life Energy Process® (LEP).
Ved at kombinere kropsarbejde med verbal udforskning understøttes forståelsen af egne mønstre, f.eks. hvordan vi forsøger at undvige tilstande, vi ikke vil være i. Når denne bevidsthed forstærkes åbnes muligheder for sund forandring.

I slutningen af 80`erne grundlagde Gabriella Liisberg et koncept for zoneterapi og akupressur under fødslen, som igennem årerne har udviklet sig til et meget virksomt redskab til lindring af fødsels-smerter og regulering af veer.

Enatal Metoden kombinerer kropsterapiens muligheder for bevidsthed om egne ressourcer og hvordan vi bruger dem med zoneterapi og akupressur.

Enatal_u.textFødselshjælp med Enatal Metoden er et supplement til fødegangens tilbud. Der lægges vægt på et godt samarbejde med alle involverede, så graviditet, fødsel og barsel kan blive så tryg og hel en oplevelse som muligt.
Jeg har efter over 20 år som fødselsterapeut valgt at trappe min deltagelse i fødsler ned.
Ønsker du din egen fødselshjælper kan jeg varmt anbefale

Enatal fødselsterapeut Izabella Winther: huskdigselv.dk

Jordemoder Henny Jensen: isisklinikken.dk