Underviserne

Dorte Christiansen
Zone- og kropspsykoterapeut, Enatal fødselsterapeut

dorte

Zoneterapeut (FDZ) og herunder Registreret Alternativ Behandler (RAB). LEP krops-psykoterapeut (MPF) og instruktør Process Inquiry® (essentiel kommunikation).

Dorte har haft egen praksis med individuelle sessioner, grupper, supervision og undervisning siden 1988. Siden 1994 med speciale i graviditet og fødsel samt arbejde med spædbørn og deres forældre. Grundlægger af Enatal Metoden.

Gabriella Liisberg
Zoneterapeut og akupunktør, Enatal fødselsterapeut

gabriella

Uddannet FDZ-zoneterapeut i 1985. Forskning i zoneterapi ved fødsler i 1988 på Gentofte Amtsygehus. Uddannet akupunktør i år 2001 efter 4 års studier i Danmark samt supplerende studier i Kina, Beijing.

Gabriella modtog i 2002 prisen som “Årets Behandler” fordi hun har virket som “brobygger” mellem det etablerede og det alternative system omkring fødsler. I 2005 udkom hendes bog: Med egne hænder – en bog om fødsler med zoneterapi og akupressur på CET forlag.

Gabriella har egen klinik i København, hvor hun giver zoneterapi og akupunktur med speciale i barnløshed og graviditet. Hun har fra 1990 har arbejdet med fødselshjælp i privat regi og underviser i ” zoneterapi og fødsler” både til zoneterapeuter og jordemødre i Skandinavien.

Giulia Pataro
Jordemoder

giulia

Uddannet på Jordemoderskole i København i 1998. Uddannet teater-skuespiller i 1988.

Giulia har arbejdet på Glostrup sygehus og på Hvidovre Hospital, hvor hun bl.a. har været fast tilknyttet fødeklinikken og hjemmefødselsordningen. Hun har stor erfaring med fødsels- og forældreforberedelse. Hun underviser jævnligt i hjemmefødsel på jordemoderskole i København.