Uddannelse til Enatal fødselsterapeut

  • Vil du gøre en forskel for gravide og fødende?
  • Brænder du for at give nye liv en god start?
  • Vil du vide mere om samarbejdet mellem krop og psyke i fødselsprocessen og i tilknytningen mellem mor, far og barn?
  • Har du lyst til at få redskaber til at støtte kvinder i at føde deres børn i nærvær og kontakt med kroppens ressourcer?
  • Vil du lære om naturlige og bivirkningsfrie metoder til regulering af fødselsprocessen?

Så er uddannelsen til Enatal fødselsterapeut måske noget for dig.

Uddannelsen henvender sig til professionelle, som igennem deres job kommer i kontakt med gravide, fødende og/eller spædbørnsfamilier.

boelge_w550

Enatal Metoden tager udgangspunkt i at graviditet, fødsel og barsel er en helhed. Ved at arbejde med den udviklingsbølge, som starter med befrugtningen og afrundes med den nye families dannelse, kan vi tidligt spore både ressourcer og læringspunkter for familien.

Enatal fødselsterapeuten trænes i, sammen med kvinden og den kommende far, at aflæse kroppens og personlighedens forskellige mønstre. Således får kvinden støtte til at udforske de ressourcer, hun har til komme over grænsepunkter under fødslen og i den første tid med sit barn.
Terapeuten får konkret viden om, hvor det er særligt vigtigt at støtte kvinden gennem graviditeten, fødslen og familien i den første tid.

Enatal fødselsterapeuten uddannes til at kunne bruge zoneterapi og akupressur som hjælpemidler under graviditet, fødsel og efterfødsel. Kropsterapeutiske teknikker, som gør det muligt at arbejde med energibevægelsen, udgør en væsentlig del af træningen.

Enatal Metodens fødselsterapeuter bliver uddannet til at indgå et professionelt og respektfuldt samarbejde med fødegangens personale.

Uddannelsen henvender sig til professionelle, som igennem deres job kommer i kontakt med gravide, fødende og/eller spædbørnsfamilier.

Uddannelsen strækker sig over et år og koster DKK 20.000,-
Derudover tilrådes det at tage løbende supervisionstimer hos en supervisor godkendt af Enatal Metoden.

For mere information om uddannelsens moduler, priser og datoer, se i topmenuen under “uddannelse til fødseslsterapeut”.